Conferința Great People Inside: Everything HR, la o nouă ediție
Everything HR 2024

Conferința Great People Inside: Everything HR, la o nouă ediție

Conferința Great People Inside: Everything HR, la o nouă ediție

Lectură de < 1 minut

A 19-a ediție a Conferinței Great People Inside: Everything HR, va avea loc în perioada 29-30 mai 2024, la Brașov. Importantul eveniment de resurse umane reunește specialiști internaționali și locali în HR, people management, business, digializare, strategie și psihologie.

Experți internaționali, prezenți la eveniment

Printre speakeri internaţionali de renume care vor fi prezenţi la Conferința Great People Inside: Everything HR se află Perry Timms, Anil Seth, Itay Talgam, dar și alte speakeri importanți precum Tracie Sponenberg, Onyi Anyado, Zarja Cibej, Rick Yvanovich, sau Enrico Banchi.

Viitorul domeniului HR și impactul AI, printre subiecte

În cadrul evenimentului, vor fi abordate subiecte precum viitorul domeniului HR, impactul inteligenței artificiale asupra muncii, incluziunea la locul de muncă, dar și tendințe actuale și viitoare. Vor participa specialiști HR, directori, manageri, antreprenori, oameni de vânzări și marketing, traineri și psihologi.

Ovidiu Teodorescu, prezentare în cadrul evenimentului

Pe scena Conferinței Great People Inside: Everything HR se va afla și Ovidiu Teodorescu, CEO UCMS by AROBS. În prima zi a evenimentului, acesta va susține o prezentare despre viitorul resurselor umane și al pieței muncii, dar și pe modul în care luăm decizii informate de business.

Analiza amănunțită asupra resurselor umane

Subiecte cu impact major asupra domeniului resurselor umane, și asupra strategiilor de business, vor fi dezbătute la Conferința Great People: Everything HR 2024. Speakeri români și internaționali, cu expertiză diversă, vor fi prezenți în cadrul evenimentului de la Brașov, pentru a oferi o analiză amănunțită asupra aspectelor menționate.