Cum te ajută o soluție digitală în evaluarea anuala a angajatilor?
evaluarea anuala a angajatilor 4

Cum te ajută o soluție digitală în evaluarea anuala a angajatilor?

Cum te ajută o soluție digitală în evaluarea anuala a angajatilor?

Lectură de 3 minute

Evaluarea anuala a angajatilor este un proces important pentru orice companie, deoarece oferă o analiză clară a activității lor, și identificarea aspectelor care pot fi îmbunătățite. În acest fel, pot fi stabiliți pașii necesari pentru ca angajații să atingă obiectivele decise la nivel de organizație sau de departament. Utilizarea unei soluții software pentru evaluarea anuala a angajatilor simplifică procesul, oferind beneficii atât pentru angajați, cât și pentru angajatori.

Citește și:

Cu un soft resurse umane, acorzi feedback cu ușurință

O soluție digitală te ajută în ceea ce privește evaluarea anuala a angajatilor, prin eficientizarea semnificativă a procesului. Aceasta facilitează acordarea feedbackului atât de către evaluatori, cât și de angajați, și oferă un sistem centralizat unde datele pot fi analizate cu ușurință. De asemenea, oferă posibilitatea angajaților de a-și urmări progresul pe parcursul anului. Nu în ultimul rând, prin intermediul unor astfel de instrumente digitale de evaluare angajati există o comunicare eficienta între angajator și angajat, fapt care aduce beneficii majore în orice companie.

Descoperă aspectele care trebuie îmbunătățite

evaluarea anuala a angajatilor 2

Utilizarea unei solutii software pentru evaluarea anuala a angajatilor îți oferă posibilitatea de a le monitoriza performanța ușor, fără să fie necesară gestionarea unor hârtii pentru a realiza evaluarea angajatilor. Acest lucru îți permite să iei măsuri imediate pentru ca anumiți angajați să-și îmbunătățească activitatea.

Spre exemplu, după evaluarea anuala a angajatilor, aceștia pot să urmeze o sesiune de training la locul de munca, sau să participe la o conferință unde să dobândească anumite cunoștințe utile.

Soluție digitală ușor accesibilă

Evaluarea anuala a angajatilor, facilitată de o aplicație intuitivă, îi ajută să aibă parte de o dezvoltare profesionala realizată la timp. În acest fel, ei își pot folosi în cadrul companiei cât mai repede noile cunoștințe dobândite.  Alege modulul True Evaluarea Performanței, inclus în aplicația True HR, și generează formulare de evaluare bazate pe competențele și sarcinile angajaților.

Acordă membrilor echipei tale feedback constructiv cu ușurință, cu o soluție digitală. Astfel, chiar dacă nu te afli la birou, îți pot exprima rapid părerea în format electronic. Prin urmare, birocrația este minimizată, iar de asemenea, sunt eliminate erorile care pot apărea la colectarea formularelor de evaluare tipărite.

Generează rapoarte în urma sesiunilor de evaluare

evaluarea anuala a angajatilor 3

O altă caracteristică importantă a unei soluții software pentru evaluarea anuala a angajaților este posibilitatea de a genera rapoarte. Acest lucru îți permite să analizezi performanța angajaților la nivel de departament sau la nivelul întregii companii, analiză care îți oferă informații importante pentru luarea unor decizii. Cu funcționalitatea True Evaluarea Performanței, pot fi generate rapoarte utile în urma sesiunilor de evaluare, într-un mod intuitiv.

Flux optim al procesului de evaluare și costuri reduse

Evaluarea anuala a angajatilor desfășurată în mediul online este mult mai ușor de realizat decât în varianta clasică, care implică proceduri îndelungate. Implementarea unui astfel de sistem permite adaptarea rapidă a sesiunilor de evaluare la specificul activității fiecărui angajat. Nu în ultimul rând, desfășurarea evaluării în format digital reduce semnificativ costurile asociate acestui proces.

Alege evaluarea angajaților cu un software complex

Îți dorești o metodă eficientă prin care să poți realiza evaluarea anuala a angajatilor din companie? Aplicația True HR este alcătuită din 19 funcționalități distincte, între care se regăsește și True Evaluarea Performanței. Prin intermediul softului, acorzi feedback angajaților și le oferi ocazia de a-și exprima la rândul lor opinia. Drept urmare, comunicarea cu angajatii se desfășoară mult mai eficient și poți identifica într-un timp scurt soluțiile necesare pentru ca performanța lor să se îmbunătățească.

Pentru mai multe detalii, solicită un demo gratuit iar specialiștii UCMS by AROBS îți vor prezenta în mod amănunțit soluția True HR.