Câteva lucruri despre echipa UCMS by AROBS - 40 coechipieri, 1 obiectiv
echipa UCMS by AROBS

Câteva lucruri despre echipa UCMS by AROBS – 40 de coechipieri, un singur obiectiv

Câteva lucruri despre echipa UCMS by AROBS – 40 de coechipieri, un singur obiectiv

Lectură de 4 minute

Până acum, despre echipa UCMS by AROBS v-am vorbit destul de puțin. Ce oameni se ascund în spatele numelui și care sunt principiile în funcție de care ne ghidăm activitatea? Pentru că, până la urmă oamenii sunt cei care au capacitatea de a da identitate unui brand, de a-l face original și de a crea legături cu oamenii din spatele altui brand.

Suntem una dintre cele mai inovatoare companii românești, specializată în dezvoltarea de soluții software integrate de management al resurselor umane și salarizare.

Noi, echipa UCMS by AROBS, lucrăm cu mult suflet pentru a reuși să facem oamenii din departamentele HR și payroll confortabili cu munca administrativă. Le ridicăm cu drag povara de pe umeri și ne străduim să le-o facem cât mai ușoară.

Citește și:

» Care sunt rezultatele noastre pentru anul 2020 și ce planuri avem?
» Ce trenduri vor schimba tehnologia payroll în 2021?

Construim soluții care să răspundă la nevoi actuale. Suntem la curent cu noul mod în care se lucrează și ținem pasul cu toate modificările legislative. Este o provocare și pentru noi, mai ales atunci când unele modificări sunt neașteptate și trebuie implementate într-un timp record. Dar ne dedicăm cu bucurie pentru că iubim ceea ce facem și ne face plăcere să ajutăm.

Mai mult de jumătate din echipă are o vechime de cel puțin 10 ani în companie

Cine poate cunoaște cel mai bine produsele, dacă nu o persoană care s-a implicat în mod constant la dezvoltarea lor și care a luat parte la fiecare etapă din ciclul de viață al produsului?

echipa UCMS by AROBS

Experiența în domeniu este un real avantaj. Însă experiența acumulată în cadrul aceleași companii aduce o valoare considerabilă și asupra calității. Știm la ce să fim atenți, iar detaliile le privim cu minuțiozitate. Și nu doar experiența este cea care ne recomandă, cât și pregătirea profesională.

Cunoștințele pe care le au membrii echipei noastre sunt solide și au și un fundament teoretic bine definit. Împreună cu practica, fac o echipă bună și îi propulsează spre rezultate. Astfel, echipa UCMS by AROBS este caracterizată prin implicare și evoluție continuă.

Toți membrii din echipa UCMS by AROBS conlucrează atât intern, cât și extern, cu partenerii

În mod individual nu putem aduce aceleași rezultate, de aceea munca în echipă ne definește activitatea. Comunicăm îndeaproape, ne consultăm unul cu celălalt, gândim împreună, dezbatem soluții, venim cu propuneri. Fiecare specialist din echipa UCMS by AROBS se impune prin inovare și inițiativă. Ideile sunt supuse dezbaterii, iar la final ajungem la o concluzie de comun acord. Analizăm fiecare parte a lucrurilor pentru a putea propune soluții complete și unitare.

Ce principii ne ghidează activitatea?

Deși suntem oameni cu temperamente diferite, reușim să ne armonizăm prin intermediul principiilor care ne ghidează pe fiecare în parte. Deși individuale, per ansamblu creează un obiectiv comun, adică – performanță.

#ÎmbunătățireContinuă
echipa-ucms-by-arobs-5

Căutăm să ne îmbunătățim continuu atât pe plan personal, cât și profesional. Pe plan personal la nivel de experiențe și cunoștințe, pentru că ne străduim să analizăm schimbările și să rămânem în permanență informați asupra noutăților de pe piața de IT, HR și payroll. De asemenea, ne îmbunătățim ca oameni din punct de vedere al reacțiilor și gestionării emoțiilor. Chiar dacă apar uneori neînțelegeri, echilibrăm balanța astfel încât să lucrăm în armonie.

Pe plan profesional, cum deja știți, lucrăm să îmbunătățim constant aplicațiile.

#SoluționareProbleme

Nu lăsăm problemele nerezolvate. Astfel că atunci când intervin erori de orice fel, ne mobilizăm să facem tot ce ține de noi să le rezolvăm. Mai mult chiar, analizăm în detaliu care sunt cauzele pentru care s-a ivit problema și încercăm să prevenim greșeli viitoare. Mizăm pe transparență.

#ImpactarePozitivă

Toți membrii din echipa UCMS by AROBS lucrează pentru a construi produse care să le permită partenerilor să lucreze mai eficient, și, desigur, într-un mod simplificat. Astfel că dacă softurile au un impact pozitiv asupra utilizatorilor, implicit acesta se resimte și asupra activității lor. Desigur, pe termen lung va asigura un efect ascendent asupra succesului lor per total.

#ComunicareContinuă
echipa UCMS by AROBS

Comunicarea este cheia spre a menține echipa unită.
De aceea, este important să existe și o comunicare clară între membrii echipei. Este util ca toată lumea trebuie să aibă acces la aceleași informații. Doar astfel toate acțiunile pe care le face fiecare membru în parte poate să se îndrepte spre atingerea obiectivului comun.

Ceea ce face cu adevărat succesul unei echipe este ca fiecare să înțeleagă problema care trebuie rezolvată. Iar acest lucru se face prin comunicare și cooperare. Iar comunicare este la fel de importantă și în relația cu partenerii noștri. De aceea toți membrii din echipa UCMS by AROBS se străduiesc să fie prezenți și să răspundă cu promptitudine.

#Diligență

Sârguința cu care fiecare membru al echipei își îndeplinește sarcinile ajută la creșterea încrederii dintre membrii echipei, dar și dintre membrii echipei și parteneri. Deoarece gestionarea corectă a așteptărilor și îndeplinirea promisiunilor este crucială pentru orice relație.

Aceștia suntem noi, echipa UCMS by AROBS. Aceste principii stau în spatele gândiri noastre. Ele sunt cele care ne mențin împreună, care ne ajută să lucrăm eficient și în acest mod putem să ne ajutăm partenerii prin colaborări frumoase.  

semnatura