Digitalizarea, în centrul atenției la Happy@Work Conference
Banner experiența Happy Conference

Digitalizarea, în centrul atenției la Happy@Work Conference

Digitalizarea, în centrul atenției la Happy@Work Conference

Lectură de 2 minute

Happy@Work Conference a avut loc miercuri, 12 octombrie, la București și a reunit speakeri români și din străinătate. În fața unor reprezentanți ai companiilor din toată țara, au fost abordate teme de wellbeing, dezvoltare organizațională, digitalizare sau subiecte despre engagementul angajaților.

Într-o zi dominată de informații din domeniul HR, inclusiv despre viitorul muncii, participanții conferinței au avut posibilitatea de a asista și la masterclass-uri de strategie de wellbeing și diversity, equity&inclusion.

True HR in Touch, în zona Happy Expo a evenimentului

Totodată, în cadrul evenimentului organizat de HR Club a fost amenajat un spațiu expozițional. În zona denumită Happy Expo, compania noastră, UCMS by AROBS, a fost prezentă cu un stand iar cei care au luat parte la conferință au avut ocazia de a interacționa cu chioșcul integrat cu soluția True HR in Touch, ce facilitează accesul la portalul angajatului. Colegii noștri au prezentat modul de utilizare al chioșcului și au răspuns la întrebările venite din partea celor care au testat soluția digitală.

Imagine articol Happy

Funcționalitatea dezvoltată de UCMS by AROBS permite vizualizarea de către angajați a datelor personale, inițierea unor cereri diverse, genereaza fluturas salariu și multe altele, asigurând o comunicare transparentă și optimizată în cadrul companiilor.

Soluțiile self-service intuitive sunt din ce în ce mai răspândite și dorite de către profesioniștii din diferite domenii de activitate. În acest fel, salariații au acces cu ușurință la toate informațiile de care au nevoie, fără a mai fi nevoiți să apeleze la departamentul de resurse umane cu astfel de solicitări.

Digitalizarea cu softuri pentru administrare personal și salarizare are rolul de a eficientiza procesele complexe din domeniul HR și payroll, fiind o alternativă la procedurile manuale, consumatoare de timp și energie.

Descoperă soluțiile UCMS by AROBS în mod amănunțit

Dacă dorești să afli mai multe despre noi și despre serviciile pe care le oferim, programează un demo gratuit alături de specialiștii noștri. Aplicațiile noastre, True HR și dp-Payroll, au incluse câte 19 funcționalități distincte, sunt configurabile și răspund la cele mai multe dintre nevoile companiilor din diferite domenii de activitate.