Descarcă gratuit Ebook-ul și află cum te ajută True Semnătură Electronică
aplicație semnare electronică

Descarcă gratuit ebook-ul și află cum te ajută True Semnătură Electronică în activitatea zilnică!

Descarcă gratuit ebook-ul și află cum te ajută True Semnătură Electronică în activitatea zilnică!

Lectură de 3 minute

Semnarea documentelor este o activitate care ocupă mult timp într-o companie. Atât pentru management, cât și pentru angajați. Un instrument foarte util în acest scop este o aplicație semnare electronică. Aceasta îți eficientizează considerabil procesul de semnare a unui număr mare de documente. Principalele caracteristici ale semnăturii electronice sunt rapiditatea și modul ușor de folosire, fiind de mare ajutor pentru operațiunile administrative.

aplicație semnare electronică 2

O aplicație semnare electronică te scutește de procedurile repetitive necesare când ai nevoie să semnezi manual mai multe documente. Atunci când te afli într-o poziție de conducere, sau ai funcția de specialist HR, este deseori necesar să semnezi volume mari de documente. Aici ne referim la: acte adiționale, adeverințe și alte documente interne.  

Modulul True Semnătură Electronică, dezvoltat pentru a răspunde nevoilor tale

Pentru a veni în sprijinul tău cu o procedură simplificată de semnare a documentelor interne, am dezvoltat o aplicație semnare electronică, și anume modulul True Semnătură Electronică. Funcționalitatea din cadrul True HR îți permite semnarea digitală a unui număr mare de documente specifice resurselor umane, fapt ce va reduce considerabil timpul necesar pentru această sarcină. Cu o aplicație semnare electronică poți semna acte adiționale, adeverințe sau alte documente interne.

Pentru a afla mai multe despre acest modul, am pregătit un ebook pentru tine. Acolo am detaliat caracteristicile ce țin de aplicație semnare electronică și am răspuns la întrebările care ar putea apărea despre aceasta. În rândurile următoare, poți citi un preview al aspectelor enunțate în ebook-ul nostru.

Cât de ușor este de folosit semnătura electronică?

Semnătura electronică este foarte ușor de folosit. Fluxul de semnare a documentelor se configurează o singură dată și se intervine doar dacă este nevoie de modificări.

La primirea notificării că există documente de semnat, angajații și semnatarii din conducerea companiei trebuie să acceseze True Portal, unde în pagina dedicată semnării documentelor, vor selecta documentul/documentele pe care vor să aplice semnătura electronică și vor accesa butonul ”Semnează”.

Care sunt benefiicile utilizării semnăturii electronice?

Principalele beneficii ale utilizării acestei funcționalități sunt:

  • eficientizarea proceselor de gestionare a documentelor digitale;
  • asigurarea unei securități sporite a documentelor;
  • reducerea costurilor;
  • o comunicare mai bună între management și angajații firmei.

Eficientizarea procesului de business pentru companie se realizează printr-o gestionare mai ușoară  a unor volume mari de documente ce trebuie semnate atât de către persoanele din funcții de conducere, cât și de angajați. Printr-o aplicație semnare electronică, angajații pot semna online documentele, iar specialiștii în resurse umane au astfel acces la ele în timp real.

aplicație semnare electronică 3

Reducerea costurilor este obținută prin eliminarea cheltuielilor legate de manipularea documentelor pe hârtie (imprimare, trimitere prin poștă/curier, procesare).

În ceea ce privește securitatea documentului, prin folosirea semnăturii electronice destinatarul are convingerea că documentul a fost semnat exact de persoana potrivită, deoarece la aplicarea semnăturii, se efectuează verificarea identității semnatarului. De asemenea, destinatarul se asigură că documentul a ajuns la destinație în stare nealterată deoarece orice modificare, cât de mică, a documentului semnat digital nu este permisă.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care să alegi o aplicație semnare electronică performantă. Dacă ești curios să afli mai multe despre funcționalitatea True Semnătură Electronică, te invităm să descarci ebook-ul complet de mai jos.

În cazul în care ai nevoie de detalii suplimentare, putem să îți oferim o analiză gratuită a nevoilor companiei tale, astfel încât să îți eficientizezi activitățile de resurse umane și salarizare. Pentru acest lucru, te invităm să completezi următorul formular.