Cum te poate ajuta un sistem de rapoarte și alerte în gestionarea afacerii tale?
raport de evaluare

Cum te poate ajuta un sistem de rapoarte și alerte în gestionarea afacerii tale?

Cum te poate ajuta un sistem de rapoarte și alerte în gestionarea afacerii tale?

Lectură de 3 minute

Știm cu toții cât este de important ca organizarea timpului din mediul profesional să fie cât mai eficientă, iar un raport de evaluare vine în sprijinul tău. Acesta îți oferă o privire de ansamblu asupra modului în care se desfășoară activitatea în cadrul companiei, iar în urma analizei poți acționa pentru a îmbunătăți lucrurile acolo unde este nevoie. De asemenea, o analiză financiară trebuie întocmită la un anumit interval de timp pentru a eficientiza gestiunea capitalului din companie.

Modulul True Rapoarte și Alerte, un modul creat pentru a întocmi rapoarte într-un timp scurt

De obicei, întocmirea unui raport de evaluare se face pe o perioadă îndelungată, iar întreaga procedură poate fi stresantă pentru angajați. Cu soluția True Rapoarte și Alerte, reduci timpul dedicat acestei operațiuni. Generezi diferite tipuri de rapoarte personalizate în funcție de nevoile tale, modulul oferindu-ți totodată posibilitatea să setezi alerte sau avertizări referitoare la acțiuni importante din interiorul organizației.

În acest sens, menționăm faptul că se pot configura notificări în legătură cu aspecte din viața unei companii precum:

  • notificări pentru contracte care se apropie de expirare;
  • notificări pentru controale medicale care trebuie efectuate;
  • notificări pentru realizarea unor praguri de vechime de către angajați;
  • notificări pentru termene limită ale diverselor proiecte care trebuie realizate.
raport de evaluare 2

De asemenea, când ai o situație neprevăzută, există posibilitatea de a genera instant un raport de evaluare pe baza informațiilor din sistem, fără proceduri complicate. Odată cu dezvoltarea companiei tale și a creșterii numărului de angajați și a sarcinilor, nevoia de a controla fluxul de acțiuni este tot mai ridicată. Totodată, pentru o comunicare internă eficientă și pentru a nu scăpa din vedere aspecte majore, angajații trebuie informați constant despre nevoia de a actualiza anumite documente.

Astfel, pe lângă opțiunea de a genera un raport de evaluare a activității ori a finanțelor, cu ajutorul acestui modul îți menții oamenii informați și elimini posibilitatea de a rata actualizarea unor acte importante. Acest aspect este foarte util, deoarece se evită neplăcerile cauzate de o sarcină neîndeplinită care poate aduce mai multe dificultăți ulterior.

Elaborarea unui raport de evaluare, operațiune simplificată cu funcționalitatea din cadrul True HR

Modulul True Rapoarte și Alerte din cadrul softului de resurse umane True HR te ajută să întocmești un raport de evaluare specific necesităților tale, pentru a crește performanța companiei și pentru a stabili strategii de viitor. Această activitate devine mult mai simplă, iar timpul pentru îndeplinirea ei este redus considerabil prin utilizarea unui software dedicat.

Modulul True Rapoarte și Alerte din cadrul softului de resurse umane True HR te ajută să întocmești un raport de evaluare specific necesităților tale, pentru a crește performanța companiei și pentru a stabili strategii de viitor. Această activitate devine mult mai simplă, iar timpul pentru îndeplinirea ei este redus considerabil prin utilizarea unui software dedicat.

Beneficiază de un demo gratuit pentru compania ta!

Dacă ai nevoie de o soluție digitală pentru compania ta și nu știi pe care să o alegi, hai să discutăm mai multe: click aici!

Printre beneficiile majore ale acestui modul se numără următoarele:

  • timpul redus necesar pentru generarea unui raport de evaluare, după modele prestabilite;
  • scade costurile de comunicare între departamente iar angajații sunt informați despre anumite situații în timp util;
  • alertele referitoare la informații de interes general eficientizează comunicarea între departamente, iar astfel activitatea companiei cunoaște un progres considerabil.

Analiza unui raport de evaluare te ajută să urmezi direcția corectă de dezvoltare a companiei

Scapi de dificultatea întocmirii manuale a unui raport de evaluare prin folosirea unei soluții digitale performante, și astfel iei mai repede decizii strategice care să pună compania pe care o conduci pe o traiectorie ascendentă. De asemenea, gestionezi mult mai bine termenele limită prin sistemul de alerte și nu ratezi efectuarea unor actualizări ale documentelor interne.

Nu în ultimul rând, ești notificat la timp despre expirarea unui contract sau despre necesitatea efectuării unui control medical de către unul dintre angajații tăi. Astfel, administrezi personalul cu profesionalism și dai dovadă de încredere atât în ochii salariaților, cât și a persoanelor din exterior care doresc să apeleze la serviciile firmei tale, ori să ocupe o poziție în cadrul organizației.

Programele create pentru a sprijini mediul de afaceri sunt o necesitate, având în vedere dinamismul din cadrul companiilor și schimbările tot mai dese din piață. Operațiunile manuale repetitive sunt de domeniul trecutului pentru organizațiile care pun accent pe eficiență și rapiditate. Alege să folosești soluții software de încredere pentru administrarea personalului de la UCMS by AROBS.

semnatura-echipa-UCMS