Cum ajută digitalizarea departamentele de HR și payroll? « True HR
Cum ajută digitalizarea departamentele de HR și payroll

Cum ajută digitalizarea departamentele de HR și payroll?

Cum ajută digitalizarea departamentele de HR și payroll?

Lectură de 2 minute

Despre digitalizare se vorbește tot mai activ în ultima perioadă, iar o scurtă analiză asupra beneficiilor sale, ne ajută să extragem avantajele care ne sunt prielnice în viața de zi cu zi. Departamentele de HR și payroll au de gestionat multe sarcini administrative și birocratice.

Prin digitalizare sau transformarea digitală a departamentelor de HR ne referim la mutarea activităților din formatul tradițional, manual, către un software performant care are capacitatea de a gestiona majoritatea activităților din departament. Desigur, o bună parte din cele repetitive se automatizează, oferind rezultate mult mai corecte.

Cum ajută digitalizarea departamentele de HR și payroll 1-1

Vorbim cu siguranță despre eficiență, despre automatizare și renunțare la sarcinile manuale, despre o investiție care deschide noi oportunități.

Cu atât mai mult, cu cât eficiența este atât de importantă, mai ales în acest context atât de instabil în care suntem supuși fluctuațiilor în ceea ce privește măsurile legislative legate de mobilitate și interacțiunea umană.
Dincolo de beneficiile pe care le aduce munca la distanță, utilizarea soluțiilor software ne permite să fim mai prompți, să gestionăm un volum mai mare de sarcini într-un interval de timp mai scurt. Să nu uităm că sarcinile din departamentul de resurse umane sunt multiple.

Astfel softurile True HR și dp-Payroll asigură un management unitar asupra tuturor task-urilor: administrarea personalului, a salarizării și a beneficiilor, asigurarea managementului performanței prin modulele de onboarding, training și evaluarea angajaților contribuind chiar și la facilitarea procesului de recrutare.

Mai multe detalii despre digitalizarea departamentelor de resurse umane și a impactului pe care îl are asupra companiilor care aleg să facă această schimbare, vorbește Ionuț Gherle, CEO al companiei UCMS by AROBS în acest articol

» http://hrmanageronline.ro/digitalizarea-procedurilor-cheia-spre-eficientizare-in-contextul-pandemiei/

semnatura echipa UCMS