Cum a fost anul 2022 pentru UCMS by AROBS?
cum a fost anul 2022 pentru ucms by arobs 2

<strong>Cum a fost anul 2022 pentru UCMS by AROBS?</strong>

Cum a fost anul 2022 pentru UCMS by AROBS?

Lectură de 4 minute

Ne aflăm la finalul anului, așa că e momentul să privim în urmă, pentru a vedea ce a însemnat 2022 pentru compania noastră. După o perioadă lungă în care interacțiunea fizică dintre oameni a fost limitată, anul 2022 a fost marcat de schimbări în acest sens. Treptat, evenimentele dedicate mediului de afaceri s-au desfășurat din nou în format fizic, iar noi am fost prezenți în cadrul acestora pentru a vorbi despre importanța digitalizării.

Tot mai multe conferințe despre resurse umane și digitalizarea proceselor de HR și payroll au avut loc offline, însă munca în model hibrid a rămas preferată în majoritatea organizațiilor. În tot acest timp, ne-am inovat constant soluțiile software și am venit în întâmpinarea clienților și a partenerilor cu metode eficiente de a-și eficientiza gestionarea proceselor de administrare personal si salarizare.

Citește și:

Campania ”Femei Puternice în HR

În perioada martie-aprilie a acestui an, în colaborare cu publicația The Woman, am derulat campania „Femei puternice în HR”. În cadrul acesteia, prin intermediul unor interviuri, a fost prezentată povestea unor femei de succes care activează în domeniul HR. UCMS by AROBS a dorit să sărbătorească în acest fel doamnele din domeniul HR, care aduc o contribuție importantă în ceea ce privește gestionarea relației dintre management și angajați, și depun eforturi pentru dezvoltarea continuă a organizațiilor din care fac parte.

UCMS by AROBS, reprezentată la evenimentele de HR

De-a lungul acestui an, am fost prezenți la numeroase evenimente dedicate domeniului resurselor umane. Ionuț Gherle, CEO UCMS by AROBS a susținut prezentări și a participat la paneluri despre HR și digitalizare desfășurate în București, Timișoara și Brașov. În cadrul conferinței Great People Inside: Evolving HR, Ionuț Gherle a fost keynote speaker și a vorbit despre digitalizarea companiilor. De asemenea, acesta a moderat un panel în cadrul HR Summit Cluj-Napoca.

Monica Petruț, Business Development Manager, a susținut la rândul ei prezentări în cadrul evenimentelor organizate de Business Mark la Iași (HR Vibes) și Cluj-Napoca (Magnetico). De asemenea, funcționalitatea True HR in Touch a putut fi descoperită în cadrul evenimentelor Happy@Work Conference (București), Magnetico și HR Summit (Cluj-Napoca). Reprezentații UCMS by AROBS au prezentat modul de funcționare al chioșcului integrat cu portalul angajatului, care permite gestionarea pontajului, vizualizarea și tipărirea fluturașilor de salariu sau generarea unor adeverințe.

HR Summit powered by UCMS by AROBS

După doi ani de pauză, o conferință importantă de resurse umane a avut loc din nou la Cluj-Napoca pe 17 noiembrie 2022. HR Summit powered by UCMS by AROBS, a reunit peste 200 de specialiști HR, manageri și lideri de organizații.

cum a fost anul 2022 pentru ucms by arobs 4

În cadrul evenimentului, Ionuț Gherle, CEO UCMS by AROBS, a moderat un panel în care s-a făcut referire la metodele de a face performanța în organizații, în special în contextul schimbărilor continue din mediul profesional. La întrebările din panel au răspuns Carmen Avramescu, HR Director TenarisSilcotub România, Camelia Drama, HR Director Medicover și Cristina Uleșan, Director HR Brico Depôt Romania.

cum a fost anul 2022 pentru ucms by arobs 5

Apariții în presă pe parcursul anului 2022

Anul 2022 a fost unul prielnic în ceea ce privește aparițiile în presă pentru UCMS by AROBS, având astfel ocazia de a ne prezenta unui public larg. Ionuț Gherle a vorbit despre tendințele din domeniul digitalizării și a resurselor umane, dar și despre soluțiile digitale pe care le dezvoltăm, în publicații online și print precum: Wall-Street, Forbes, HR Manager, Angajatorul Meu, Business Review sau Economica. În plus, Ionuț Gherle a fost prezent în cadrul unor emisiuni de specialitate de la Profit News, Via Cluj TV, Știri Med TV și nu numai.

Mărirea portofoliului de clienți

Și în 2022 am reușit să ne mărim portofoliul de clienți, și să ne extindem prezența în mai multe domenii de activitate. Soluțiile software ale UCMS by AROBS sunt utilizate atât direct, cât și prin intermediul partenerilor noștri, care oferă servicii de externalizare a operațiunilor de HR și payroll. Aplicațiile noastre sunt actualizate în permanență cu modificările legislative și suntem pregătiți mereu să oferim suportul necesar în utilizarea lor.  

Parteneriat între UCMS by AROBS și Medicover

A doua jumătate a acestui an a consemnat în mod oficial intrarea soluțiilor True HR și dp-Payroll în zona medicală. Unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale private din România, Medicover, a ales UCMS by AROBS pentru digitalizarea operațiunilor de HR și payroll. Parteneriatul reprezintă un pas important în strategia de dezvoltare a soluțiilor software personalizate pe zona medicală din România. Aproximativ 3000 de angajați ai rețelei de clinici private Medicover beneficiază în prezent de pe urma utilizării aplicațiilor True HR și dp-Payroll, iar numărul lor este în creștere.

Creșterea numărului de colegi

Echipa UCMS by AROBS s-a mărit și în acest an, iar în prezent numără aproape 70 de colegi răspândiți în orașele din toată țara, dar și în afara ei. Continuăm să ne desfășurăm activitatea atât de la birou, cât și în sistem work from home, pentru a fi cât mai eficienți și pentru a colabora cu succes. Împreună, ne propunem să dezvoltăm în continuare soluții software care să acopere o gamă largă de nevoi, pentru organizațiile din toate domeniile de activitate.

cum a fost anul 2022 pentru ucms by arobs 6

Ce urmează?

Digitalizarea operațiunilor de HR și payroll va reprezenta întotdeauna un pas important pentru succesul pe termen lung al companiilor, iar noi suntem pregătiți să venim în sprijinul vostru cu softuri performante și intuitive. Ne preocupă inovarea constantă a aplicațiilor noastre, dar și dezvoltarea de noi soluții și funcționalități, care să eficientizeze semnificativ gestionarea proceselor de resurse umane și salarizare. Rămâneți în continuare alături de noi!