Ce avantaje îți oferă True Work from Home? « True HR
Ce avantaje îți oferă True Work from Home

Ce avantaje îți oferă True Work from Home?

Ce avantaje îți oferă True Work from Home?

Lectură de 3 minute

Util și ușor de folosit, True HR este un soft de resurse umane ce deține 19 funcționalități complete, care au fost construite atent pentru a facilita gestionarea procedurilor din departamentele de HR. True Work from Home este o funcționalitate nou adăugată în portofoliul True HR. Aceasta a fost construită conform nevoilor apărute în 2020 odată cu adaptarea modului de lucru la realitatea impusă de pandemie. Ce avantaje îți aduce True Work from Home, pe lângă faptul că te ajută la administrarea pontajului angajaților care lucrează de acasă?

Citește și:

» Există doar anumite industrii pe care se pliază True HR și dp-Payroll?
» Generează adeverința de salariat din aplicațiile True HR și dp-Payroll!

1. Poți afla oricând locul de unde angajații își prestează munca

Ține o evidență precisă asupra angajaților care lucrează de acasă (work from home) și a celor care lucrează de la birou (work from office) cu True Work from Home. Oricând vrei să afli situația angajaților, trebuie doar să consulți rapoartele din True HR. Ai o evidență clară asupra modului de distribuire al angajaților, ceea ce te ajută ulterior în elaborarea programului de lucru.

2. Poți gestiona pontajul angajaților care lucrează hibrid

Ce avantaje îți oferă True Work from Home

În contextul actual, multe companii au abordat tipul de muncă hibrid. Mai exact, unii angajați lucrează de acasă pentru o anumită perioadă. Cu toate acestea, pot exista momente când angajații sunt nevoiți să lucreze de la sediul companiei. Desigur, programul este organizat pe ture de lucru, astfel încât să se respecte un număr maxim de angajați care se află la sediu în același timp. Cu True Work from Home poți gestiona turele de lucru într-un mod eficient, deoarece îți oferă o imagine detaliată asupra activității angajaților.

3. Poți seta restricții în funcție de politica internă

Ce se întâmplă în cazul în care politica de telemuncă deține anumite particularități, precum:

  • număr minim / maxim de angajați care pot lucra de acasă pe săptămână / lună;
  • număr minim / maxim de angajați care pot lucra de la sediul companiei pe săptămână / lună;
  • procent angajați cărora li se permite să lucreze în regim WFH (work from home) pe zi;
  • permisiunea de a lucra în regim de telemuncă în zilele de vineri și / sau luni.

Funcționalitatea permite setarea acestor restricții, astfel încât să ai o monitorizare precisă asupra datelor de prezență. Modulul se poate configura pe nevoile interne ale companiei tale.

4. Acțiunile se înregistrează automat în modulul de pontaj

True Work from Home nu doar că te ajută să deții evidența angajaților care lucrează de acasă, ci împreună cu True Pontaj Electronic, poți gestiona corect și eficient pontajul angajaților care lucrează hibrid. Angajații pot solicita cererile de telemuncă din True Portalul Angajatului, iar datele se salvează direct în pontaj. Dacă sunt depășite limitele setate, soluția nu permite angajaților să facă solicitări pentru a lucra de acasă.

5. Soluția este securizată, iar datele sunt confidențiale

Ce avantaje îți oferă True Work from Home

Soluția True HR este destinată managementului resurselor umane, de aceea lucrează cu date personale valoroase care trebuie protejate. În aplicație pot fi mai mulți utilizatori cu roluri diferite. În funcție de acestea, utilizatorul poate întreprinde anumite acțiuni. Astfel, datele personale și contractuale nu vor ajunge la utilizatori neautorizați.

Pe lângă aceasta, softul permite și autentificarea în doi pași. Prima etapă presupune logarea în soft pe baza utilizatorului și a parolei. A doua etapă vizează transmiterea pe e-mail sau sms un cod ce urmează a fi introdus aplicație.

Crește eficiența departamentelor de HR

De 25 de ani ne concentrăm atenția spre a oferi soluții integrate de administrarea personalului pentru a ajuta departamentele de HR să lucreze cât mai eficient. True HR deține 19 module complexe pentru a contribui la gestionarea digitală a proceselor precum: administrarea personalului, managementul evaluării performanței angajaților, procesul de recrutare și selecție a candidaților, pontarea angajaților, generarea de rapoarte și documente, alături de gestionarea delegațiilor și a deconturilor.

Dorești să afli mai multe informații? Contactează-ne!