Job openings - UCMS by AROBS: soluții HR și Payroll

Cariere

UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design
date-personal
cariere UCMS
UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design

Cariere

UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design

Bine te-am găsit! Te așteptăm în echipa UCMS by AROBS!

Ne susținem reciproc și ne împărtășim reușitele! Credem cu tărie în oameni pasionați, care se concentrează pe dezvoltare continuă pentru a deveni cu adevărat profesioniști. Încurajăm oamenii cu inițiativă, nerăbdători să concretizeze orice idee în proiecte fructuoase.

Suntem o companie producătoare de soluții software pentru resurse umane și salarizare. Ne place ceea ce facem, iar tehnologia este pasiunea noastră. Folosim echipamente moderne pentru a ne bucura de confort, mai ales în era digitalizării.

Alătură-te echipei UCMS by AROBS și te asiguri că a doua ta casă este un loc prietenos, în care ești liber să te exprimi și să fii tu însăți! Este locul numai bun unde te poți afirma și dezvolta atât pe plan personal, cât și profesional. Ce ai nevoie? Hărnicie, deschidere, creativitate, spirit de echipă și, cel mai important, voință. Sunt ingredientele care te recomandă ca fiind potrivit să te alături echipei noastre.

Suntem nerăbdători să facem cunoștință!

Posturi disponibile

.NET Developer with Angular

Full time
O persoană dornică să contribuie la dezvoltarea softurilor noastre, creativă, cu viziune și spirit tehnic. Sperăm la fel de pasionat de tehnologie precum noi, care dorește să se afirme pe plan profesional.

Programator ASP.NET

Full Time
Un team-player creativ, care să contribuie la dezvoltarea softurilor noastre prin viziune și spirit tehnic, și care să împărtășească cu noi pasiunea pentru tehnologie.

Consultant Implementare

Full Time
O persoană cu spirit analitic, pasionată și implicată în ceea ce face, cu un grad ridicat de flexibilitate. Dacă ești omul care nu se ferește de noi provocări, ai un spirit tehnic și o gândire practică, avem rolul perfect pentru tine.

Ce presupune experiența în echipa noastră?

Pe lângă mediul de lucru confortabil, alături de colegi prietenoși, ne dorim ca fiecare nou coleg să evolueze constant alături de noi. De aceea:

  • Vei învăța constant lucruri noi
  • Vei contribui la dezvoltarea companiei
  • Te vei integra într-o echipă de oameni optimiști
  • Te vei putea face remarcat
  • Vei fi încurajat să îți exprimi ideile și viziunea
  • Vei avea un program de lucru lejer

Cu siguranță vom găsi persoane care împărtășesc aceleași valori. Crezi că ești potrivit? Ne-am bucura să ne cunoaștem! Trimite-ne CV-ul tău pe adresa [email protected]!

  • Max. file size: 50 MB.