25 de ani de UCMS by AROBS - eveniment aniversar
25 de ani de UCMS by AROBS - eveniment aniversar

25 de ani de UCMS by AROBS – eveniment aniversar

25 de ani de UCMS by AROBS – eveniment aniversar

Lectură de 3 minute

Într-o atmosferă festivă, alături de colegi, clienți și parteneri, compania noastră a sărbătorit împlinirea a 25 de ani de activitate printr-un eveniment aniversar care a avut loc la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca joi, 16 septembrie. A fost un prilej ideal pentru a sărbători reușitele noastre alături de cei care ne-au fost alături pe parcusul acestei minunate călătorii.  

Ziua festivă a început cu discursurile susținute de Ionuț Gherle, CEO UCMS by AROBS și Voicu Oprean, CEO și fondator AROBS Transilvania Software. Liviu Petri, fondatorul firmelor Depart și Work Solutions (așa cum s-a numit inițial UCMS by AROBS), a transmis la rândul său un mesaj de la distanță în care a apreciat evoluția companiei și ne-a urat toate cele bune și de acum înainte.

Moment surpriză pentru colegi și parteneri

25 de ani de UCMS by AROBS - eveniment aniversar 2

A urmat un moment dedicat celor 12 colegi cu peste 10 ani vechime în companie. Oamenii de 10, așa cum i-am numit noi, au fost premiați pentru întreaga lor activitate. Aceștia au ajutat la progresul constant al companiei prin eforturile susținute, și au avut un rol esențial în a face posibilă această aniversare. Le suntem recunoscători pentru modul în care s-au dedicat și s-au implicat în cadrul companiei în acești ani. Datorită lor, soluțiile software dezvoltate de noi au rămas printre preferințele partenerilor în tot acest timp.

Și pentru că nu am fi putut ajunge la aniversarea celor 25 de ani fără partenerii care au crezut în noi, ne-am rezervat un moment special să-i celebrăm și pe aceștia și să le mulțumim că ne-au fost alături pe parcursul acestor ani. Mai mult, pe această cale vrem să ne arătăm recunoștința tuturor partenerilor care au ales să ne folosească soluțiile și care ne-au oferit feedback-ul necesar pentru a deveni din ce în ce mai buni.

Ce se întâmplă în creierul nostru când învățăm?

După aceste momente pline de emoție, am trecut într-o sferă academică. Mai exact, în cea de-a doua parte a zilei, profesorul Universitar Dr. Andrei Miu, din cadrul Facultății de Psihologie a Universității Babeș-Bolyai, a susținut o prezentare captivantă despre felurile în care învățarea ne schimbă creierul. Discursul dânsului s-a axat pe cum funcționează neuroplasticitatea creierului uman în procesul învățării, generând o serie de întrebări în rândul invitaților. Concluzia generală la care s-a ajuns în urma dezbaterilor a fost că dezvoltarea unor noi aptitudini prin învățare ne ajută să ne menținem creierul tânăr pe termen lung și ne facilitează crearea de noi circuite neuronale.

Două paneluri cu discuții despre HR și digitalizare

25 de ani de UCMS by AROBS - eveniment aniversar 3

Și pentru că specialitatea noastră reprezintă soluțiile software de HR și payroll, în cadrul evenimentului s-a pus accentul și pe subiectele actuale din domeniul resurselor umane și al digitalizării. Astfel, au avut loc două paneluri denumite ”HR Trends” și ”HR Reshape”, moderate de către Psiholog Dr. Raluca Anton. Primul panel i-a adus împreună pe Mădălina Racovițan, Tax Partner, Taxation Services, Head of People Services, KMPG România, Alina Mureșan, Director of Continuous Improvement & Human Resourse, Taparo și Ionuț Gherle, CEO UCMS by AROBS. Cei trei au adus în discuție subiectul muncii hibrid în contextul actual, dar și ce preconizează că se va întâmpla cu telemunca în viitorul apropiat.

Ulterior, Bogdan Surdea, Country&Area Director Sykes Enterprises Eastern Europe, Ștefan Seicărescu, General Manager Quantic Lab și Voicu Oprean, CEO&Founder AROBS Transilvania Software au dezbătut modul în care va continua să arate relația dintre management și angajați, dar și cum va fi realizat un leadership eficient de la distanță.

Ziua s-a terminat cu o sesiune de networking, unde toți participanții au avut ocazia să socializeze și să împărtășeașcă idei într-o atmosferă festivă. Spre final, dorim să le mulțumim tuturor celor care au luat parte la evenimentul nostru și sperăm să ne revedem cu bine la următoarea aniversare.

semnatura-echipa-UCMS