Astăzi e ziua noastră! 24 ani de experiență, peste 500 de colaborări
24 ani de experienta

Astăzi e ziua noastră! 24 ani de experiență, peste 500 de colaborări reușite

Astăzi e ziua noastră! 24 ani de experiență, peste 500 de colaborări reușite

Lectură de 3 minute

Astăzi împlinim 24 ani de experiență! Pentru noi luna octombrie este memorabilă. Este luna în care ne-am lansat, luna plină de bucurii în care am pus bazele activității noastre. Momentul de unde a pornit totul, momentul în care cu optimism, soluțiile noastre au prins formă.

Citește și:

» Câteva lucruri despre echipa UCMS by AROBS – 40 de coechipieri, un singur obiectiv
» Care sunt rezultatele noastre pentru anul 2020 și ce planuri avem?

Astăzi ne bucurăm de cunoștințe pe care le-am acumulat depunând mult efort și pasiune. Așa am ajuns să construim o echipă de 38 de oameni dedicați și un portofoliu de peste 500 de colaborări fructuoase. Mai mult, cei 24 de ani de experiență ne arată că am reușit să depășim toate provocările întâlnite pe parcurs.

Care este parcursul nostru?

1. De la idee la acțiune

Acum, după 24 ani de experiență, ne amintim cu nostalgie de început. Soluțiile noastre sunt rezultatul muncii și al pasiunii pentru tehnologie. Ne-am lansat pe piața soluțiilor software în Cluj-Napoca sub denumirea de Depart cu aplicația dp-Payroll. De aici și denumirea soluției.

Scrierea softului am făcut-o pe nevoile existente la cel moment. Dar fiecare lună a însemnat un nou pas spre perfecționare. Am început de la emiterea de contracte și calcularea salariilor. Pentru că piața a evoluat și s-au conturat noi nevoi am îmbunătățit constant funcționalitățile soluțiilor și am creat module noi.    

Nevoia unui soft pentru administrarea resurselor umane s-a dezvoltat treptat. Astfel că am construit softul de HR, menit să gestioneze cele mai importante procese, de la recrutare, administrare documente, training și evaluare, până la offboarding. Așa a luat naștere în 2002 aplicația True HR.

2. Dezvoltare constantă

Munca noastră a dat roade. Primind în permanență un feedback pozitiv am decis să ne extindem. Prin urmare, câțiva ani mai târziu în București puneam bazele firmei Work Solutions prin care cele două soluții au ajuns la o notorietate semnificativă. În acest mod, soluțiile au devenit utilizate la nivel național.

Parcursul ne era favorabil. De aceea în anul 2004 am deschis departamentul de Outsourcing. Prin perseverență, efort și dedicare ajutam companiile să gestioneze personalul și procesul de salarizare.

3. De la acțiune la succes

Pe parcursul primilor ani ne-am confruntat cu provocări de tot felul. Însă seriozitatea de care am dat dovadă ne-a adus realizări și, chiar recomandări.

Așa se face că în prezent, după 24 ani de experiență, venim în întâmpinarea partenerilor noștri cu 17 module în True HR și 19 în dp-Payroll. Și nu ne oprim aici. Suntem mereu atenți la necesitățile care apar pe parcurs.

Am lansat recent și funcționalitatea Work From Home. Prin aceasta ajutăm partenerii să gestioneze mai eficient modul hibrid de lucru al angajaților și să combine munca de la distanță cu cea de la birou într-un mix foarte bine organizat.

4. Aceleași produse sub altă umbrelă

Anul 2008 a venit cu o mare schimbare pentru noi. Depart împreună cu Work Solutions au devenit UCMS, adică United Company Management Systems. Desigur că și cele două soluții își schimbă denumirea – UCMS HR și UCMS Pay.

În continuare soluțiile sunt folosite cu încredere de afaceri din domenii diverse pentru că sunt foarte versatile – se pliază întocmai pe nevoile fiecărei companii și fac față cu ușurință nenumăratelor modificări.

UCMS este preluat de TMF Group în 2016. În acest timp sprijinim afacerile, preluându-le sarcinile de administrare personal și salarizare. În același timp identificăm noi necesități și completăm portofoliul de funcționalități ale celor două aplicații.

5. Din nou acasă

2019 ne aduce o surpriză foarte plăcută. UCMS este achiziționată de AROBS Transilvania Software care vine cu ADN tehnic. Așadar ne focusăm din nou doar pe partea de tehnologie a domeniului HR.

Iar activitatea de outsourcing rămâne la TMF. AROBS Transilvania Software este o companie de IT cu un istoric bogat, experiență și expertiză dedicată. Drept urmare începem să lucrăm tot mai mult la perfecționarea tehnologiei aplicațiilor.

Totodată, denumirile aplicațiilor revin la cele inițiale: True HR și dp-Payroll.

Ce planuri de viitor avem?

După 24 de ani experiență pe piața de soluții tehnologice continuăm să evoluăm. Dorim ca și în continuare să exploatăm tehnologia în cel mai mic detaliu, astfel încât toate procesele de HR și payroll să fie digitalizate, și chiar automatizate. Suntem vigilenți la cerințele existente și încercăm să anticipăm noi nevoi. Apoi completăm soluțiile cu noi funcționalități, astfel încât să îndeplinim cele mai specifice nevoi și să contribuim la transformarea digitală a companiilor.

Ne-am uitat puțin în urmă, ne-am analizat cei 24 ani de experiență și activitate și am adunat cele mai remarcabile momente din existența noastră și le-am împărtășit cu voi.

Pe această cale dorim să vă mulțumim pentru sprijin și ajutor! Ne bucurăm că ne-ați oferit oportunitatea de a evolua împreună și de a răspunde la nevoi cât mai detaliate. 

semnatura